vrijdag 19 augustus 2022

Het paard van Troje / Rutte

Veel inwoners van de gemeente Tubbergen i.c Albergen, hebben bezwaren tegen de komst van zoveel asielzoekers. Logisch, want als het doorgaat, zal 10% van de inwoners daar asielzoeker zijn. Dat is verhoudingsgewijs veel te veel. Komt bij dat de overheid niet bepaald kritisch is aangaande selectie / controle. De komst van asielzoekers / vluchtelingen doet de overlast flink stijgen. Daar zijn voorbeelden genoeg van, maar die worden angstvallig verborgen gehouden voor de burgers.
Het paard van Troje / Rutte bevat namelijk veel te veel ongewenste personen. Personen die juist wel recht zouden hebben op een plekje hier, worden 'vergeten'. Kijk maar naar Afghanistan, waar velen zich door Nederland verraden weten.
Ik hoop dat het de Tubbergen / Albergen lukt die komst van asielzoekers tegen te houden. Gemiddeld komen zo'n 40.000 asielzoekers naar hier. Het kabinet wil het aantal opvoeren naar 50.000. Het ware beter het aantal terug te dringen. Vanwege de ellende in eigen land. Het voorkomt ook scheve, ontevreden gezichten. Trouwens, veel van die bezoekers verdwijnen uit de opvangcentra. Niemand weet waar ze uithangen.
Herinner je je nog de kwalificaties die aan de Syriërs werden toegekend? Ze zouden hoog opgeleid zijn en een flinke bijdrage aan onze economie gaan leveren. Welnu, dat is dus helemaal niets geworden. Het waren mooie woorden. Hetzelfde over de Oekraïners. Weer onzin. Het enig wat ik vernemen over al die asielzoekers en vluchtelingen is overlast. Al moet ik dat nieuws wel gaan opzoeken, want de slachtoffers en betrokken overheidsinstanties mogen er niet over spreken. Die houden  stug vol, dat ons land alleen maar gezegend is met die mensen.