woensdag 30 maart 2022

Verkouden

antigriepprik (gratis)
Sinds gisteren ben ik wat verkouden. Niets bijzonders hoor. Ik laat me dus ook niet testen. Het zou zomaar kunnen zijn dat ik een lichte griep heb. Ik weet het niet. Ik ben er verder niet zo mee bezig, want ik heb eind vorig jaar mijn antigriepprik weer gekregen. Van hypochondrie heb ik geen last. Hoewel, ik heb me een keer volledig laten onderzoeken. Dat was nadat mijn andere broer overleden was aan hartfalen. De resultaten van het onderzoek gaven toen aan dat ik kerngezond was. Toen ik het ziekenhuis verliet schoot mij plots te binnen : "nu niet onder een bus terechtkomen!" Haha. Ach ja, alles is relatief en Murphy rules nog steeds.
Ik heb zoals gewoonlijk weer even mijn mond gespoeld met Superspoel, het voormalig Superol. Dat volstaat meestal. Nee, ik ga er vanuit dat ik geen corona heb. Ik ben niet zo'n angsthaas.
Grappig hoe in andere tv programma's / series plots bepaalde informatie naar boven komt. Zo hoorde ik in een programma over klussen, dat iemand voor de 3e keer corona gehad heeft. Ondanks de vaccinaties. In de series over Border Control hoor ik hoe men elders over ons land in het algemeen en Amsterdam in het bijzonder denkt : drugs! In een Amerikaanse crimi aflevering hoorde ik dat een vermiste tiener een tijdje met de Nederlandse band Golden Earring opgetrokken is als groupie. Ik vind het altijd weer interessant om dat soort informatie te horen. Over verkouden Nederlanders heb ik in andere programma's nog niets vernomen. Wel over onze directheid, fraaie fietspaden, agenda's, tafelmanieren en gedrag tijdens verjaardagen. Ook allemaal interessant te horen.