maandag 21 maart 2022

Verder werken aan de basis

De inval in Oekraïne is, politiek gezien, voor het volk een goede afleiding. Ik zal het maar niet over brood en spelen hebben. Nu is het kabinet in alle rust bezig haar snode plannen met ons c.q. de maatschappij verder uit te broeden. Het knechten gaat gewoon door, ten zijn de oorlog zich naar hier uitbreidt omdat het Westen weer een domme beslissing neemt. Wat niet te hopen is. De test- en vaccinatielocaties worden gehandhaafd voor de volgende ronde.
Afgaande op de verkiezingsresultaten van het landelijk stemmen, staan de meeste Nederlanders achter het streven hun maatschappelijke vrijheden en hun lichaam over te leveren aan de nationale en internationale politiek.
Maar dat niet alleen. Volgens mijn deskundigen wacht ons nog veel meer ellende. Die is nu nog onzichtbaar, maar in veel gevallen helaas wel merkbaar : het vernietigend werk van de vaccins in het lichaam. De aantasting van organen door het spike-eiwit en de schade die aan het immuunsysteem / de weerstand, aangebracht is. Tot op heden hebben de onafankelijke deskundigen gelijk gehad. Dat is niet alleen uit de praktijk, maar vooral uit de vrijgegeven FDA documenten gebleken. Maar ja, wie leest die? En welke reguliere media berichten daarover? De documenten bevestigen, dat de vaccins levensgevaarlijk / - bedreigend kunnen zijn. Ik weet het, dat is geen leuk nieuws voor de gevaccineerden. En ik hoop voor hen van harte, dat de 'wappies' een keer ongelijk hebben. Zelfs 3x gevaccineerden krijgen gewoon corona, vanwege de kunstmatige ingreep via vaccins, die slechts tijdelijk werken. Ik laat dat liever aan mijn eigen lichaam over. Tot die tijd blijven mijn organen gespaard.