woensdag 23 maart 2022

Met een lach

En zonder traan. Al is het soms huilen met de pet op. Ach, ik moet vaak lachen als ik de westerse media lees / hoor over hoe slecht Rusland is. De pot verwijt vaak te ketel als het het nieuws betreft. De manier waarop hier in het zogenaamde vrije westen het nieuws gebracht wordt is grotendeels vergelijkbaar met die in Rusland of China of Noord-Korea : selectief, voorzien van halve waarheden en soms ook nep. De NOS doet daar flink aan mee.
Ik volg de meer objectieve, onafhankelijke media en kijk af en toe ook aan de andere kant. Het nieuws uit het Westen samen met dat uit de onafhankelijke bronnen en Rusland en China geven mij een redelijk beeld van wat er werkelijk in de wereld speelt.
De afgelopen dagen hebben wij de loods wat opgeruimd. Er is nu weer volop bewegingsruimte. Als de overheaddeur omhoog gaat, komt inwendig een lach bij mij naar boven. De afgelopen periode ben ik weinig in de loods geweest. Ik kreeg het er claustrofobisch benauwd. Maar sinds de verplaatsing van spullen is er weer flink wat (werk)ruimte. Met name aan de werkbank. De komende periode zal ik daar weer geregeld aan de slag kunnen. Ik ben al weer bezig geweest met wat klusjes om het oude metaal te scheiden. Samen met het fraaie voorjaarsweer wachten weer leuke dagen.