donderdag 24 maart 2022

Joe Biden sucks

Kijk, ik ben nog van die oude garde. Van de vinyl grammofoonplaten, weet je wel. Die moest je aan beide kanten beluisteren om een oordeel over zo'n plaat te kunnen vormen. Dus de A en de B kant beluisteren. Zo probeer ik het nieuws te volgen. Maar ja, de later geïntroduceerde dvd's hebben maar één kant. Zo heeft de jongere generatie leren luisteren; naar één kant. Dus ben ik blij dat die oude zwarte schijven weer terugkomen.
Amerika wil dat Rusland i.c. Poetin voor het tribunaal gesleept wordt wegens vermeende oorlogsmisdaden. Hoe zit het dan met de beide heren Bush, Obama en Biden (Afghanistan) zelf? En meneer Tony Blair? Zij hebben allen bloed van meer dan een miljoen onschuldige mensen aan hun handen. Welnu, Amerika erkent het Hof in Den Haag niet en wenst ook niet beschuldigd te worden van oorlogsmisdaden. Wie dat wel doet, zal door Amerika aangepakt worden. Om die reden zijn organisaties als Blackwater en Amerikaanse militairen nooit aangepakt. Overigens geen enkele westerse militair is ooit voor het tribunaal verschenen.
Omdat Biden wil dat Poetin in staat van beschuldiging gesteld wordt, beginnen zijn schapen waaronder Nederland zich weer te roeren.
Zelensky's politiek spoort aan tot meer burgerslachtoffers. Oekraïners (waaronder bejaarden) worden hun huizen uitgejaagd door het eigen leger, dat de huizen gebruikt als militaire posten. Tja, en dan schieten de Russen dus op 'gewone' huizen. Let wel, het is een smerige oorlog waarin Zelensky aanstuurt op veel burgerslachtoffers.