maandag 28 maart 2022

Trudeau versus Poetin

Het net sluit zich rond Hunter Biden en de Amerikaanse investeringen in de Oekraïense bio-labs, waar virussen worden ontwikkeld voor een bio-oorlog specifiek tegen mensen van Russische afkomst op basis van gentechnologie.
Men schreeuwt weliswaar van de daken, dat Poetin een gevaarlijk iemand is, maar er zijn ergere. Zoals Justin Trudeau. Poetin is leider van een land dat bekend staat als zijnde geen democratie. Dus je weet wat je te wachten staat als je tegen hem protesteert.
Justin Trudeau is als minister-president van Canada leider van een democratie. Wat Trudea de afgelopen periode gedaan heeft is in mijn beleving vele malen erger dan wat Poetin Rusland aangedaan heeft. Trudeau heeft de bankrekeningen van de mensen die tegen zijn coronabeleid in Ottawa protesteerden geblokkeerd! Zodoende zijn veel Canadese gezinnen in de problemen geraakt. Net zoals Rutte honderdduizend Nederlanders in de ellende gestort heeft met de Toeslagenaffaire. Daarbij zijn meer dan 1.100 kinderen door de staat ontvoerd. Rutte en Trudeau zijn dikke vriendjes en fanatieke volgelingen van het WEF. Brrr! In Canada is men druk doende Trudeau voor de rechter te slepen. Dat zouden ze ook met Rutte c.s. moeten doen. Ook Rutte en zijn CDA, CU, D66 enz. vriendjes zijn een democratie onwaardig.