woensdag 15 september 2021

Zooo, corona tegengeluiden???

Het werd tijd. Hè hè, eindelijk eens een bredere discussie over het coronabeleid op de tv. In de uitzending van Khalid & Sophie ging het over het coronabeleid. Dit keer een open discussie waarin heel andere geluiden te horen waren! Ik viel pardoes van de bank. Ik was er wel mee in mijn nopjes, omdat ik erg veel herkende van de geluiden die tot dan weggedrukt werden door de media. Over die onzinnige coronapas, over de beweringen als zouden enkel niet-gevaccineerden een gevaar vormen, over de onwaarheden die de overheid verspreidt. En Denemarken kwam ook ter sprake. De Wappies mochten zelfs vrijuit hun mening uiten, zonder onderbroken of zelfs afgebrand te worden. Heeft het virus eindelijk ook bij de nationale tv toegeslagen? Ach, het is het verhaal van de snelle leugen en de waarheid. De laatste moet vaak lang wachten en veel geduld hebben.
Ik las vanmorgen trouwens dat pas nu in Den Haag doorgedrongen is, dat ook gevaccineerden anderen kunnen besmetten (teletekst). Maar niet zo erg als niet-gevaccineerden, aldus De Jonge. Hahaha! Als ik mijn vinger in een pot rode verf doop, dan is de afdruk ervan op De Jonges neus heel erg rood. Die van een gevaccineerde is volgens De Jonge maar een beetje rood?? Wat een domme praat. Men blijft maar pushen om iedereen gevaccineerd te krijgen met een half getest nieuw medicijn. Het lijken machtswellustelingen. Troost je, de overheid is bereid om mee te betalen bij ernstige schade vanwege de vaccinatie. Maar dan moet je wel bewijzen dat het daarvan gekomen is. Dus krijg je geen cent. Ik weet hoe het met de overheid is gesteld wanneer het op betalen uitkomt.
Wat de 1,5 meter betreft : volgens mijn ervaringen is die regel al een paar maanden geleden in de praktijk afgeschaft. Ik vind het in en in triest wat de overheid de afgelopen periode beweerd, gedaan en vooral gelaten heeft.