donderdag 16 september 2021

Wat een heisa!

Als ik merk hoe druk de overheid en het RIVM zich maken over de niet-gevaccineerden, dan roept het bij mij vragen op. Die drukte is nogal erg overdreven, indien dezelfde instanties beweren dat slechts een kleine groep mensen zich niet wil laten vaccineren.
Op het www heb ik diverse berekeningen gezien van het aantal vaccinaties. Het komt erop neer, dat gemiddeld zo'n 6 miljoen mensen zich niet heeft laten vaccineren. Rijkelijk meer dan men mij via officiƫle kanalen wil doen laten geloven.

De overheid voert diverse redenen aan, waarom mensen het toedienen van het experimentele vaccin weigeren. Ik herken hierin niet mijn redenen. Ik heb me uitgebreider laten informeren door andere medisch deskundigen. Ik heb mezelf ook laten onderzoeken. Samen met mijn informatie en die over het vaccin en het virus, heb ik besloten mij niet te laten prikken.
Ergo, ik mis in de opsomming zoals die op Teletekst staat de mensen die zich uitvoerig hebben laten informeren. Zouden andere immunologen, virologen en gerelateerde deskundigen (waaronder nota bene een Nobelprijs winnaar) het verkeerd hebben? Dat lijkt me niet aannemelijk. Zo zijn er veel meer mensen die eerst bezinnen alvorens te beginnen. Ze nemen niet alles klakkeloos aan. De geschiedenis heeft immers telkens weer bewezen, dat de overheid zeer onbetrouwbaar is. Iets waar men bij de NOS / Teletekst blijkbaar geen weet van heeft.
Al die heisa is ook om te voorkomen, dat vanwege de afgekondigde discriminatie de economie weer een flinke klap zal krijgen. Want wie discrimineert komt publiekelijk op de zwarte lijst te staan, wordt aangeklaagd en geboycot. Dag klanten.