donderdag 16 september 2021

Slegs vir geprikte

Als ik het goed begrepen heb, word ik per 25 september gediscrimineerd. Maatschappelijk uitgesloten. Ik ga tot een mindere klasse behoren. Ik ben geen gevaccineerde, dus geen Übermensch. De Apartheid gaat dan van kracht. Ik mag geregeld komen opdraven om me te laten testen. Mijn pensioen mag ik nog behouden, maar misschien word ik straks daarop gekort. Dat alles omdat ik niet gevaccineerd ben. Ik zag een tijdje geleden ook het beeld voor me van de melaatsen die met een ratel liepen en omstanders waarschuwden voor hun ziekte. Maar ik ben helemaal niet ziek. Volgens de laatste check ben ik zo gezond als een vis en schijn ik immuun te zijn. Maar desondanks ben ik straks dus niet meer overal welkom. Ik ben niet de enige hoor. Er zijn zo'n 6 miljoen mensen niet gevaccineerd. Het RIVM beweert dat het er veel minder zijn, maar die telling is bedoeld om de niet-gevaccineerden over te halen; 'je bent echt een uitzondering hoor!'.
Ik mag geen restaurant binnen gaan waar 'slegs vir geprikte' op de deur staat. Daar binnen zitten  mensen die gevaccineerd zijn. Ze zijn als de dood dat ik hen besmet. Terwijl ik zelf voorzichtig moet zijn omdat zij ook mij kunnen besmetten. Want ook feestjes voor enkel gevaccineerden zijn een bron van besmetting. Elkaar besmetten mag niet in de horeca en/of op festivals. Wel daar buiten, zoals in stadions, winkels, campings, tijdens demonstraties enz. Ik vind het allemaal erg vreemd en onaanvaardbaar.
Het is erg opvallend dat een volksvertegenwoordiging zo gemakkelijk akkoord gaat met maatregelen, die tegen de grondwet indruisen. Een grondwet, die de basis zou moeten zijn voor onze democratie. Een grondwet die mij het recht verschaft zelf te mogen bepalen of ik wel of niet aan mijn lijf laat peuteren. Een grondwet die discriminatie verbiedt. Tel daarbij op een vaccin dat enkel de gevaccineerde zelf beschermt tegen ernstige ziekte na besmetting. Terwijl hij zijn besmetting kan overdragen op anderen.
Er is hoop, want wat zegt en recent (onafhankelijk!) onderzoek na al dat prikken en het delta-virus? "....new studies prove :  People already recovered from Sars-Co-V2 don't need the vaccins. Their immune system offers better protection...." Zo langzamerhand komen er steeds meer deskundige Wappies bij. Ik ben er blij mee. Mocht het hier nog meer uit de hand gaan lopen, dan lijkt me een al dan niet tijdelijk vertrek naar Denemarken zinvol.