zondag 4 april 2021

Een Paasbrunch

Ergens tussen 11 en 12 uur hebben we een Paasbrunch gedaan. Met visite. Hoera! Het is natuurlijk erg raar, dat een van ons wel naar een gezin van 4, 6 of desnoods 10 leden op bezoek mag maar niet andersom. Ergo : dikke onzin en dus gewoon doen! Ach ja, zo gaan wij met de maatregelen om : zelf nadenken en (voorzichtig) doen.
We hoorden weer over een slechte ervaring van iemand met het moderne antivirusmedicijn van AstraZeneca. De producent gaat de naam van AstraZeneca wijzigen in Vaxzevria. Die naam moet ik goed onthouden.  Zullen daarmee de vele klachten ook verdwijnen? Ik weet niet wat de bedoeling van zo'n naamswijziging is. Ze kunnen beter dat medicijn wijzigen, lijkt mij. Maar ja, ik ben geen scheikundige of zo.
Het voornemen doet me denken aan een garage. Ondanks de naamswijziging als gevolg van de vele klachten, liepen daar nog steeds dezelfde slordig werkende monteurs rond. Maar ach, dat betrof een koekblik, een auto. In het andere geval gaat het om mensen. Maar dat onderscheid schijnt ook al niet meer gemaakt te worden. Gezien de blunders in Alphen a/d Rijn (daar gebeurt nogal wat) waar zo'n 150 mensen een dubbele dosis toegediend kreeg. Hupsakee, spuiten maar! Wat een wereld.