donderdag 15 april 2021

Stelletje amateurs!

Zo roept de clown De Jonge : "We gaan gewoon door met vaccineren" en nog geen 4 uur later roept ie dat er voorlopig mee gestopt wordt. Wat een chaoot. Zo zijn er meer voorbeelden van de chaotische wijze waarop dit kabinet met steun van het RIVM bezig is.
Van meet af aan werden ernstige twijfels uitgesproken over de snelheid en de manier waarop (anders dan de gangbare vaccins) de vaccins ontwikkeld zijn. Van meet af aan werd al gesteld, dat de vaccins experimenteel van aard zijn. Ze zijn niet gedurende een langere tijd en over een breed front van cases getest. Telkens weer blijken de zogenaamde 'wappies' hun gelijk te krijgen.
Als huisarts zou ik mijn patiënten niet durven enten met deze vaccins. Stel je voor dat het bij een van hen misgaat. Omdat ie toevallig de 100.000 ste is of zoiets. Gelukkig zijn er ook huisartsen die daar hetzelfde over denken.
Ik zag de voorwaarden waaronder mensen het pretpark de Efteling mogen bezoeken. Iedereen, ook gevaccineerden en zelfs baby's moeten vooraf getest worden. Het geeft aan dat besmetting ondanks vaccinatie mogelijk is en dat zelfs baby's het virus kunnen overdragen. Inmiddels is ook gebleken, dat ook na twee vaccinaties men weer corona kan krijgen en dus anderen kunt besmetten. Het AD ontkent dat, terwijl het NH Dagblad dat wel stelt (via een RIVM deskundige) en het in België al in twee verzorgingstehuizen is gebeurd. Het Britse variant is minder gevaarlijk dan beweerd werd. Allemaal kwesties die door 'wappies' al werden gesteld. Als ik het over 'wappies' heb, dan heb ik het over andere, kritische  deskundigen. Zoals ik al eerder zei : Ik laat me niet uit angst enten. Ik gebruik nog steeds mijn boerenverstand. Zolang de overheid op een try and error wijze tewerk gaat, blijf ik aan de zijlijn toekijken.