dinsdag 13 april 2021

Desinteresse of??

 Als ik lees en hoor over missers tijdens het vaccineren, dan schrik ik daarvan. Oké, waar gewerkt wordt, worden fouten gemaakt. Maar in dit geval, onze gezondheid, verwacht ik juist een verhoogde oplettendheid. Het vaccineren van mensen is toch zeker niet zomaar een lopende band klusje, dat je onverschillig doet?
Een dubbele dosis geven, een ander vaccin geven als tweede prik, mensen die een verkeerd vaccin krijgen en mensen die volgens hun leeftijd niet gevaccineerd hadden mogen worden. Wat een prutsers, zeg! Hallo, het gaat om mensenlevens! Dan verwacht ik juist vertraging vanwege de extra strenge controles. Het is toch stom om iemand die voor Pfizer komt met AstraZ te vaccineren?  Komt dat door desinteresse of is het wat anders? Ook als patiënt moet je tegenwoordig vooraf even controleren of de verpleegkundige zijn/haar werk wel goed gaat doen.
Bij WNL komen ze er nu pas achter dat het Britse variant niet gevaarlijker is. Anderen wisten dat in december 2020 al. Wat een wereld! Ik blijf erbij : we vechten niet primair tegen een virus, maar tegen een politieke agenda.