maandag 4 mei 2020

Klein maar fijn?

Slechts een derde van de docenten maakt ernstig bezwaar tegen het heropenen van de scholen. Ik had meer docenten met wat gezond verstand verwacht.
In Duitsland heeft een groep mensen gedemonstreerd tegen de groeiende dictatuur van Merkel. Er zijn dus ook anderen, die de democratie zien aftakelen door eigengereid optreden van politici.
Het aantal mensen dat zich niet (meer) wenst te houden aan de regelgeving / adviezen van de overheid m.b.t. het virus groeit. Het is maar een kleine groep die inziet hoe strijdig en vrijblijvend de aanpak van het virus is.
Een kleine groep mensen verzet zich tegen de komst van het 5G netwerk. Al ben ik het oneens met hun manier van verzet : brandstichting. Ook nu weer zie ik aanbieders voor 5G, terwijl er nauwelijks 5G masten geplaatst zijn. Het is net als met groene stroom. Dat schijnt ook na betaling te ontstaan en gaat ook over dezelfde kabels.
Een kleine groep mensen ziet de corona-app als een eerste stap naar het 24/7 volgen van burgers. Vandaar de haast met het 5G netwerk? Ik doe niet mee met zo'n app, want ik heb geen zin om door de Belastingdienst aangeslagen te worden. Die aanslag zal dan gebaseerd zijn op de app-info, die aangeeft dat ik gedurende een bepaalde periode in een boomgaard of op een industrieterrein was. Ook andere instanties, zoals het UWV heeft dat soort interesse in haar cliënten. De smartphone wordt een soort geavanceerde enkelband.
Als het aan D66 ligt krijgen we bij de geboorte een chip in de nek. Maar die is dermate geavanceerd, dat je enkel op die partij stemt en je organen doneert als je op je 60'ste overlijdt vanwege (een eveneens voorgeprogrammeerde) zelfmoord.