vrijdag 22 mei 2020

Corona nieuws

Op een school is een aantal docenten besmet geraakt met het Coronavirus. "Gek hè? Hoe kan dat nou?", vraagt het RIVM zich vast af.
Er zal wel een procedure zijn, waarin staat dat kinderen van die school voor het verlaten van de school hun virus eerst in de prullenbak moeten gooien en niet naar huis meenemen. Maar het virus weggooien voordat ze de klas betreden, daar is dus geen procedure voor.
Andere kinderen hebben nergens last van. Ook niet van school, want ze zijn 'onvindbaar'. Ja,ja, daar geloof ik dus niets van. Laat me eens raden : die kinderen hebben een andere dan Nederlandse achtergrond. De meeste gezinnen vertrokken vrij snel al in maart : "Hoera, geen school en werk dus lekker naar het eigen land terug!" En weg waren zo'n 5.000 kids met hun ouders mee. Nu zijn er nog maar 500 zoek.
Er worden minder zelfmoorden gepleegd. Hoeveel suïcidale mensen aan Corona zijn overleden, wordt niet gemeld. Evenmin het aantal besmettingen onder hen. Ergo : nepnieuws. Dat het aantal verwarde mensen is toegenomen, begrijp ik. Ik zou ook in de war raken van al die rare maatregelen. Gelukkig heb ik nog mijn eigen verstand.