zaterdag 2 mei 2020

Helemaal in de war

Voor Moederdag had ik iets leuks gekocht. Via het www. Ik kreeg al snel na het kopen bericht, dat het pakketje vrijdagavond tussen 18.30 en 21.30 afgeleverd zou worden.
Tegen 20.00 uur werd er aangebeld. Zoals gewoonlijk zat ik met een headset naar muziek te luisteren, maar gelukkig blafte Fenna ook. Ik ben gelukkig nog niet zo doof, dat ze in mijn been moet bijten. Want dan had mijn been eraf gelegen. Haha! Het pakket lag voor de deur, terwijl de bezorger op afstand stond. Een groet, een bevestiging, een bedankje en een prettige avond klonken voordat ik met het pakket in mijn handen de deur weer sloot. Ik ben als de wiedeweerga naar boven gegaan, om daar het cadeau te verbergen. Een uur later herhaalde de situatie zich. Weer een blaffende Fenna (die dus niet bijt), weer
iemand bij de voordeur en weer..... een pakketje. "Vreemd", dacht ik nog, "ze zullen mijn aankoop toch niet 2x gestuurd hebben?" Dit keer keek ik op het adreslabel, maar dat klopte. Dus heb ik het pakket aangenomen.
Ik krabbelde achter mijn dove oor en ging toch maar weer naar zolder. Daar haalde ik het andere pakket tevoorschijn. Ik wist nog waar het lag. Pas toen las ik het adreslabel en zag Sonja's naam staan. Oeps!!
Inmiddels was Sonja weer thuis en die zag dus 2 pakketten. Toen ik haar vertelde over mijn Moederdag cadeau, zei ze tot mijn schrik : "Dat is pas volgende week zondag, hoor." Ik dacht namelijk dat het morgen, 3 mei was. Niet dus. Ik heb haar toen maar verrast met het cadeau : een hangmat voor aan de kampeerbus! Kan ze lekker ontspannen schommelend een boek lezen en/of relaxen.
Wat het andere pakket betreft : daar had Sonja helemaal geen bericht over ontvangen. Ze dacht dat de levering langer op zich zou laten wachten.