donderdag 16 augustus 2018

Naar Lowlands 2018


Gisteren arriveerden drie jongemannen, die de volgende ochtend naar Lowlands wilden vertrekken. Ons gangetje stond vol met hun bagage. Ik heb de bus wat leeggemaakt voor dit speciale transport. Vanmorgen vroeg (voor hen), na het ontbijt, hebben ze hun bagage in de bus gedaan. Met Mike achter het stuur zijn we tegen 08.30 uur naar Biddinghuizen gereden. Het festival is hier vandaan nog geen 20 km rijden.
Omdat we tijdig op pad gegaan zijn, hadden we weinig last van files. We waren voor 09.00 uur niet ver van de Kiss & Ride, maar die was nog niet opengesteld. Stipt 09.00 uur kwam er beweging in de rij wachtende auto's. Zo'n 5 minuten later reden we het terrein op, waar het nog relatief rustig was. Daar bevonden zich veel pappa's en mamma's die met opvallend vrolijke gezichten hun kids met bagage en al daar uit de auto gooiden. Dankzij goede aanwijzingen van de verkeersregelaars vonden we snel een geschikte losplaats.
Niet veel later liepen de jongelui richting de loopbrug. Hopelijk hebben ze mooi weer en een leuk festival. Ik was rond 09.30 uur weer zu Hause. Daar waar het rustig is, het bed lekker ligt en de nachten lang zijn.