donderdag 16 augustus 2018

De kat en het spek

Na Amsterdam heeft ook Rotterdam een probleem met de strijd tegen radicalisering. Beide steden hebben daartoe moslims ingezet. Hahaha! De domheid ten top. Maar dat is nog niet alles. In Rotterdam gaat men het Centraal Station beveiligen tegen aanslagen door het plaatsen van stalen pijpen. Daar kan je met een (vracht)auto niet meer doorheen, maar op een scooter of lopend wel. Zinloos dus. En weer symptoombestrijding. Net als het instellen van special AZC's voor aso-asielzoekers. Asielzoekers die geregeld in overtreding zijn. Ik zeg : schop ze het land uit.
Veel mensen met een immigratie-achtergrond zijn nu eenmaal erg gevoelig voor fraude en emotioneel ingesteld. Veel in hun leven verloopt via hun handje klap cultuur en hun geloof.
D66 wil nu ook meer rechters met een immigratie-achtergrond. Omdat dat functiegebied geen afspiegeling is van onze maatschappij. Nee, want er zitten nauwelijks criminelen bij. Gekleurde rechters? Prima, zolang ze dezelfde studie hebben gedaan als de blanke. Dus a.u.b. geen neger of Arabier omdat het moet, maar vanwege zijn deskundigheid en omdat ie enkel de Nederlandse nationaliteit heeft. Niet dat het laatste fraude voorkomt, maar toch. Als daaraan wordt voldaan, is er hopelijk geen kans dat lijfstraffen, onthoofding en/of stenigingen ingevoerd gaan worden. Dit is toch nog steeds Nederland, of eh....?