woensdag 15 augustus 2018

De duivelse kerk

Vanmorgen hoorde ik over het misbruikschandaal van de RK kerk in Amerika. Het zoveelste.  Ik begin er bijna aan te wennen, net zoals aan al die schietpartijen. Geen goede zaak natuurlijk. Ik vond het nogal stuitend toen een bisschop even zijn excuses kwam maken. Alsof daarmee de zaak wat hem betreft geregeld is. Dat excuus kwam er, omdat men hem en anderen betrapt heeft. In het andere geval had deze criminele smeerpijp zijn mond gehouden, net als de rest.
De RK kerk is vergeven van de pedofielen, homo's en lesbiennes. Om te zwijgen over de achterbakse schijnheiligen, maar die zijn er ook in andere kerken. Verscholen achter het kruis begaan zij hun doodzonden. En dat alles onder het oog en blijkbaar met goedkeuring van de paus. Als de paus werkelijk een daad gesteld zou hebben, had hij al die viespeuken ontslagen en hen officieel aangeklaagd.
Een paar jaar geleden voorspelde ik al, dat het misbruik vele malen groter is dan men denkt. Van het Zuid Amerikaans continent is nog zeer weinig gehoord. Waarschijnlijk uit angst. Het wordt tijd dat men ook de paus aanklaagt wegens medeplichtigheid aan seksueel misbruik.