vrijdag 3 augustus 2018

Alcoholvrij

Zelfs met dit soort warme dagen drink ik eerder water dan iets anders. Soms, ja soms, drink ik een Radler. Men noemt het alcoholvrij bier. Wat mij betreft onzin. Alcoholvrije wijn is toch gewoon druivensap? Dus is Radler een soort frisdrank voor mij, met op de verpakking de naam van een bierbrouwerij.
Ik heb een periode gekend, waarin ik oud bruin dronk. Heel sporadisch hoor. Er hebben hier nooit kratten met dat spul gestaan. Het is geregeld voorgekomen, dat de flesjes over de houdbaarheidsdatum waren. Haha! Dus die werden in de gootsteen geleegd. Sapjes vind ik ook lekker, maar ook daarvan drink ik niet veel.
Nee, ik drink water. Tamelijk veel water. Ik heb gewoon geregeld trek in een glas koel water. En soms heb ik trek in iets anders. Zoals water met echt citroensap. In alle gevallen water uit de kraan. Zelfs al zou ik geld te veel hebben, dan zou ik geen water in de supermarkt kopen. Ik ben wel gek, maar toch nog slimmer dan die leveranciers. Gewoon water drinken scheelt ook veel zwerfvuil. Een water-nummer van Bobby Darin gezongen door Trini 'America' - 'If I had a hammer' Lopez :