donderdag 18 september 2014

Geen seks in de tent!


Op die mini camping in Hoogmade hadden we dus nauwelijks last van beheerders. Zo is het ook nog eens een keer. We hebben al eens eerder een ietwat vreemde beheerder gekend. Hij was net als het stel in Hoogmade ook niet geschikt als gastheer. Hij was ook vaak afwezig. Gevolg was dat sommige gasten stiekem vertrokken zonder te betalen. De eigenaar/beheerder werkte als bouwvakker in Amsterdam, terwijl de camping onbeheerd in de kop van Overijssel werd achter gelaten. Op ons aanbod het beheer waar te nemen (we hadden daar een stacaravan), ging hij niet in. Het werd uiteindelijk niets met die camping in opbouw.
Op een camping in Duitsland bij de Edersee, hing een bord boven de receptie. Daarop stond op dat alleen gehuwden samen in een tent of caravan de nacht mochten doorbrengen! Onder het mom van geen seks voor het huwelijk. Ik heb het over midden jaren 90.
De gastvrouw controleerde de burgerlijke staat aan de balie en maakte daar een aantekening van achter het nummer van de plek waar je ging staan. Ze controleerde ook 's nachts. Geheel conform het reglement. Dan scheen de kampbewaakster met haar zaklamp je tent binnen, waarschijnlijk om te zien of er niet stiekem illegaal toch aan seks werd gedaan. Als ik dat van tevoren geweten had, dan had ik ook gezegd dat we niet getrouwd waren. Ik bedoel, ik ben altijd wel in voor een spannende vakantie. Haha! Later bleek Frau Waltraud een Jehova's getuige te zijn. Maar volgens mij wilde ze ergens anders getuige van zijn.