maandag 27 november 2023

Vreemde daters

Er zijn vrouwen die zich erg aangetrokken voelen tot foute mannen, macho figuren met veel tatoeages die lekker grof zijn. Het valt mij op, dat diezelfde vrouwen zelf dan wel lief, zorgzaam en netjes behandeld willen worden door zo'n iemand en vooral zichzelf willen blijven. Wat deze daters niet eens begrijpen is dat ze impliciet zeggen, dat zo'n foute vent bij hun niet eens zichzelf mag zijn. 😂 Nou, vergeet het maar.
Ik weet ook soms niet wat bepaalde freaks met een relatie willen. Die geven aan met alles en iedereen het bed te willen delen : "Sorry schat, ik krijg vanavond bezoek. Ga maar op zolder slapen." Misschien zoeken ze wat opvulling voor de lege uurtjes en iemand voor het huishouden.
Sommige daters zijn zo vol van hun seksleven. Die stellen zich niet alleen voor met hun naam, maar ook met hun seksuele geaardheid en/of voorkeur.
Ik ben met mijn bijna 75 ouderwets, ik weet het. Dus een kennismaking met opmerkingen over mijn seksuele voorkeur, mijn wel/ niet / half vega zijn, mijn soort auto (E of normale brandstof), mijn vaccinatiehistorie en of wij zonnepanelen, een warmtepomp en geen tegels in de tuin hebben en ook links stemmen, nee dat zit er bij mij dus niet in. 😏
Voor veel mannelijke daters is het niet zo interessant of een vrouw een 'goede' baan heeft. Andersom is dat vaak wel het geval. Vreemd voor een wereld waarin feminisme en gelijke behandeling zo belangrijk zijn.
Sommige vrouwelijke daters vertellen een beetje beschaamd dat zij later graag thuis als moeder en huisvrouw willen zijn. Zelf zorgen voor de kids, hun partner en hun kids. Is dat tegenwoordig een schande?