donderdag 23 november 2023

Nederland heeft gesproken

Ik heb maar niet het advies dat in het stemhokje te lezen was opgevolgd. Dus ik heb niet het hokje rood gemaakt, maar het rondje van Fleur Agema op dat idioot grote stembiljet. Ze mogen van mij het aantal politieke partijen terugbrengen tot 4 of 5.
Zoals ik al een tijdje geroepen heb, heeft een groot deel van de stemgerechtigden daar ook voor gekozen : "Het roer moet om." De rapportcijfers van de regeringspartijen VVD, CDA, D66, CU wijzen uit, dat zij het zeer slecht gedaan hebben. Vooral D66 heeft daar een flink pakslaag voor gekregen. Veel christenen zijn van hun CDA en CU geloof afgestapt wegens hun onchristelijke politiek, die o.a. een genocide steunt.
Wat ik erg verontrustend vind, is dat in de gesprekken en commentaren nauwelijks over de PVV gesproken werd en te veel kinnesinne te bespeuren was. Het liefst schuiven zij de uitslag van tafel om vervolgens weer op dezelfde voet verder te gaan. Oké, het zijn linkse omroepen die enkel soortgenoten hadden uitgenodigd, maar dan nog. Men sprak voornamelijk over een nieuwe coalitie van de verliezende partijen! Ik heb niet uren naar het gewauwel zitten luisteren of kijken, maar ik heb geen PVV'er gehoord. Afgezien van Geert Wilders zelf, want daar ontkwamen de media niet aan. Hij werd door Viktor Orban (Hongarije) gefeliciteerd. Bij de EU is men ziek geworden net zoals hier de linkse partijen. Ik hoop dat Geert Wilders een goede doch slimme oplossing ziet om te komen tot een meerderheidskabinet met de PVV. Want daar heeft Nederland voor gekozen. Ik hoop op aandacht voor de armen, de Zorg en vooral op spiritueel leiderschap van een nieuwe regering.