vrijdag 17 november 2023

Een oud liedje

De socialistische partijen zijn plots weer sociaal geworden. Slechts een paar partijen zijn nog steeds hetzelfde. Met voorop de SP, PVV en de FvD.
Voor mij staan het CDA, de BBB en de partij van Omtzigt op dezelfde politieke lijn. Zelfs de BBB stemt geregeld voor maatregelen tegen de boeren. De VVD probeert met rood aangelopen hoofd weer rechts te zijn. Op bepaalde affiches beweert de nieuwe lijsttrekker Dilan dat ze naast de kiezer staat. Maar in reclame spots staats ze nog steeds als VVD' er tegenover de kiezer. De PvdA / GL met Frans Timmermans is zoals gewoonlijk erg ongeloofwaardig. Maar ja, wat wil je als je er zelf flink goed van eet en anderen de les leest wat eten betreft.
De christelijke politieke partijen zijn plots weer christelijk geworden. Die partij is ook voor de genocide en tegen de hulp aan oorlogsslachtoffers. De CU is blijkbaar niet bekend met de barmhartige Samaritaan en het oor van de Romeinse soldaat die geheeld werd. Om maar te zwijgen over het gebod Heb uw naasten lief, zoals u zelf. CU'ers hebben blijkbaar een gruwelijke hekel aan zichzelf.