maandag 27 november 2023

Een regelrechte schande

Het is al langere tijd het geval; in Europa is de waarheid een schande. Om die reden doet met waarheden / feiten af met aanduidingen als nepnieuws, wappie geluiden, desinformatie, hoax enz. De waarheid is voor steeds meer mensen hard, veel te hard.
Ik moet wel stiekem lachen als ik mensen vanwege de uitslagen van de verkiezingen zie huilen. Ze zijn de verliezers. Wat een slap klootjesvolk! Geen incasseringsvermogen en geen besef van democratie. Die mensen hebben toch helemaal geen ruggengraat? Nu is het wel zo, dat over het algemeen linkse mensen slappe hap zijn. Ze willen graag hun zin doordrijven, ze zijn drammerig en ze houden ervan zaken voor anderen in te vullen. Vandaar al die blanke zeurpieten bij de anti-zwarte piet beweging / demonstraties.
Ook over de kwestie van Gaza, doet men erg hypocriet. Alsof de Joden een carte blanche hebben gekregen vanwege de Holocaust. Er zijn meer mensen vervolgd en gedood dan de overbekende 6 miljoen. Zij hebben geen speciale status gekregen. Waarom de Joden wel? Die maken er driftig misbruik van met hun wreedheden. Als de genocide op Palestijnen ontkend wordt, dan bestaat de Holocaust toch zeker ook niet? Men huilt vanwege de ontvoerde mensen, de duizenden doden is blijkbaar geen enkel probleem. Ik zou kunnen zeggen : "Had je maar niet moeten feesten in een wrede apartheidsstaat waar velen bloed aan de handen hebben en onder Arabisch vuur liggen." Maar ja, dan gaan heel veel mensen huilen of boos worden.
Maar goed, ik ben dus niet woke; ik heb wat diploma's behaald en heb leren incasseren. Maar misschien is er nog hoop. Misschien wanneer de jongere generatie met dit volkslied de dag beginnen. Van dat slaapverwekkende, volgzame Wilhelmus deuntje krijg je nooit een rechte rug. 😂😂😂