dinsdag 21 november 2023

Duitsland steunt Israël

Duitsland weet nog steeds niet hoe het met Joden dient om te gaan. Eerst pleegden de Duitsers een genocide op Joden en nu steunen ze een genocide uitgevoerd door Joden. Dit keer zijn de Moslims , de Palestijnen en hun aanhang de nieuwe Joden voor de Duitsers. De Duitsers zijn dus weer lekker op dreef. Ze kunnen weer jacht maken op een bevolkingsgroep in der Heimat; Moslims.
Nee, dan liever de landen die voorheen Israël steunden en nu dat moordland de rug toekeren. Met Rusland voorop. Die landen halen hun ambassadeurs terug vanwege de genocide van Israël op de Palestijnen.
Had de Nederlandse politiek maar zoveel ballen.
Inmiddels heeft ook Hezbollah zich met de strijd bemoeit. In het noorden van Israël wordt zwaar gevochten na invallen en aanvallen vanuit Libanon.
Al de zogenaamde 'terreurgroepen' zijn stuk voor stuk ontstaan als gevolg van Westerse / Amerikaanse bemoeienissen in Arabische landen. Voor die tijd bestonden de Taliban, Hezbollah, ISIS, Hamas enz. niet. Ergo, we kunnen die groepen ook als verzetsgroepen beschouwen. Groepen die zich verzetten tegen westerse indringers, die met de NAVO zogenaamd de democratie komen brengen. Binnenkort is Iran aan de beurt. Hopelijk pakt het dit keer heel anders uit.