woensdag 29 november 2023

Politici en mensen

In bijna alle landen die Israël in z'n genocide op de Palestijnen steunen, zijn er ook nog mensen. Mensen die opkomen voor onschuldige Palestijnse burgers, waaronder inmiddels ruim 4.500 omgekomen kinderen! Zij zijn het helemaal niet eens met de politici van hun land. De politici vertolken dus niet de wil van het volk.
Het verschijnsel geeft aan, dat politici geen mensen zijn en dus onbekend zijn met humaan gedrag.
Hoe schrijnend is het dat zich beschaafd noemende westerse landen toekijken hoe een volk wordt uitgemoord, afgeslacht. Erger, een land als Nederland faciliteert het moorddadige naziregime in Israël door voor onderdelen van de moordwapens te zorgen. Mark Rutte doet dat om zijn kansen op een baantje bij de NAVO (=Amerika) of de EU (=ook Amerika) veilig te stellen.
Ook de media gaan er in mee. Volgens hen is er geen oorlog. Ze vertonen wel graag gemanipuleerde beelden. Want die zijn er ook veel. Israël probeert de genocide recht te breien met fake nieuws. Zelfs kinderen moeten een vooraf geregisseerd een zegje voor de camera's doen. Veel beelden getuigen van de domheid van de makers ervan. Ze zijn eenvoudig te weerleggen en te kwalificeren als nep.
Het wordt tijd om Gaza maar Oekraïne te noemen.