donderdag 23 november 2023

Misdadig Corona beleid

Uit een officiële reactie van de EMA op vragen van Europarlementariërs over de coronavaccins is gebleken, hoe ernstig Mark Rutten en Hugo de Jonge gefraudeerd en met de gezondheid van miljoenen Nederlanders grote risico's genomen hebben. De EMA reactie geeft middels schokkende feiten ontegenzeggelijk aan, dat beide bestuurders direct verantwoordelijk zijn voor veel slachtoffers en de grote oversterfte vanwege hun politiek.
De betrokken EP's hebben de EMA om intrekking van de markttoelating van de vaccins verzocht.
De EMA geeft aan dat zij de vaccins enkel heeft toegelaten voor individueel gebruik. D.w.z. dat elk persoon vooraf onderzocht dient te worden, alvorens al dan niet tot vaccinatie over te gaan. Het massaal vaccineren van de bevolking is volledig in strijd met de voorwaarden waarvoor de vaccins tot de markt toegelaten zijn.
Volgens de EMA zijn de vaccins absoluut niet in staat besmetting te voorkomen en/of te verminderen. De kreet "je doet het voor een ander" is zodoende misleidend en niet gebaseerd op wetenschappelijke feiten. Gevaccineerden kunnen nog steeds besmet raken met het virus.
De vaccins zijn uitsluiten beschermend voor het gevaccineerde individu. Alvorens de vaccinatie toe te dienen of aan te bevelen, dienen alle risico's voor de patiënt  bekend te zijn gemaakt.
Omdat niemand onder de 60 jaar serieus gevaar liep wegens complicaties veroorzaakt door het coronavirus, had die groep niet gevaccineerd hoeven te worden, aldus de EMA.
Het kabinet Rutte heeft verzuimd een adequate registratie te voeren van de bijwerkingen, zoals aanbevolen is. Men is daarmee veel te laat ( 2 weken later) gestart. Registratie moest tijdens en kort na vaccinatie plaatsvinden. Dat is niet alleen als frauduleus gekwalificeerd, maar ook als het moedwillig in gevaar brengen van mensenlevens.
Het gevoerde vaccinatiebeleid van Mark Rutte en Hugo de Jonge was volledig in strijd met de toelatingsvoorwaarden van de vaccins, aldus de EMA. De regering was hiervan op de hoogte, maar deelde die informatie niet met de burgers. Integendeel, de vaccins werden hen opgedrongen met leugens en dreigementen, men verdoezelde de bijwerkingen en men bracht geheel onnodig mensenlevens in gevaar.
Gesteld wordt in de reactie, dat de regeringen dit allemaal wisten / behoren te weten, maar dat zij anders gehandeld hebben. Alle politieke partijen, die hieraan hun medewerking hebben verleend dienen daarop afgerekend te worden.
De reactie van de EMA biedt m.i. slachtoffers van de vaccins de mogelijkheid claims in te dienen bij de overheid. Ook op dit gebied, mensenlevens, blijkt de VVD, D66, de CU en het CDA tot alles in staat te zijn. Ze zijn in de verkiezingen hierop al deels afgerekend.