zaterdag 18 november 2023

Fake news uit Gaza

Rood : Genocide supporters
Ook Israël produceert fake nieuwsberichten uit Gaza. Zo is een paar Amerikaanse journalisten uitgenodigd een quasi commandopost van Hamas onder een ziekenhuis te komen bezichtigen. In het algemeen mogen journalisten alleen onder begeleiding en de regie van Israëlische militairen het gebied betreden. De journalisten wordt voorgeschreven wat en hoe zij het getoonde mogen verslaan.
De militaire gids ging er vanuit, dat zijn gasten geen Arabisch kennen. Maar veel onafhankelijke lezers, medici en journalisten die de taal wel beheersen verklaarden de berichten als fake, leugenachtig. Dus werd een werkschema annex kalender uitgelegd als een strategisch Hamas document. Een label op een doos op de achtergrond wees uit, dat het pakket niet aan het ziekenhuis geadresseerd is. Een schacht van een lift werd als 'ondergrondse gang' gepresenteerd. Artsen herkenden in de beelden niets van 'hun' ziekenhuis. Er zijn overigens al meer dan 200 medische medewerkers gedood! Baby's liggen op sterven en de Israëlische beesten hebben de mensen in het ziekenhuis 1 uur de tijd gegeven de locatie te verlaten. De Zionazi's gaan het ziekenhuis volledig platgooien.
Het is schrijnend te zien hoe de Haagse politiek en hun media de genocide blijven steunen. Al biedt de huichelaar Rutte wel aan Palestijnse slachtoffers in onze ziekenhuizen op te nemen. Israël alle ruimte bieden voor een moorddadig optreden tegen de Palestijnse burgerbevolking en dan slachtoffers van die bevolkingsgroep verzorgen? Bah! Ik hoop eerlijk gezegd, dat er weldra karma zal plaatsvinden.