woensdag 22 november 2023

Een gewaarschuwd mens

Wie het nieuws van de Scandinavische landen volgt, weet welke de gevolgen van ongebreidelde immigratie zijn. Onlangs hebben Zweden, Noorwegen, IJsland en Finland gezamenlijk besloten, illegalen het land uit te zetten. In de jaren 70 noemde Zweden landen die niet akkoord gingen met massa-immigratie racistisch. 😅
In Zweden is de massale immigratie al een tijdje helemaal uit de hand gelopen. Recent heeft de Zweedse regering militairen ingezet om de orde in grote steden te handhaven. Veel grote steden kennen zogenaamde no-go zones, omdat daar criminele bendes de baas zijn. Toen een aantal jaren geleden een paar politieagenten uit de school klapten, werden zij ontslagen.
In Zweden zijn sinds januari dit jaar ruim 130 explosies van handgranaten geteld. Het gevolg van oorlogen tussen bendes. Onze grote steden blijven wat dat betreft nog achter, maar ze zijn met stip in opmars. Gebleken is dat er in Zweden geen wetgeving is om goed te kunnen omgaan met bendes.
Uitgaansgelegenheden waar met name de blanke Zweden komen, worden nu door gewapende militairen bewaakt. Terwijl andere waar voornamelijk Turkse en Noord Afrikaanse gasten komen, geen bewaking heeft.