donderdag 30 november 2023

Uitnodiging afgeslagen

Deze week kreeg ik een brief van het RIVM. Men bood mij gratis een coronaprik aan. Ik word nogal achterdochtig als ik het woord gratis lees. Niets is immers gratis. Er is ook een vragenlijst bij. Of ik vragen met Ja of Nee beantwoord, maakt niet uit. Ik kan altijd een coronaprik krijgen.
Op die lijst staan geen vragen m.b.t. eerder opgedane ervaringen met een coronaprik. Gek hè? Dus als je bijna bent dood gegaan of inmiddels verlamd bent of chronische aandoening opgelopen hebt, dan kan je toch gewoon weer een prik halen.
Er staat geen advies bij met een verwijzing naar mijn eigen huisarts. Ik moet me te allen tijde bij de coronaprik organisatie (GGD) melden. Met als doel : hoe dan ook geprikt worden. Ik weet inmiddels zoveel over dit virus, dat ik niet meedoe. Ik hoor Ernst Kuipers nog zeggen (citaat) : Ik zie geen effecten in ziekenhuizen na vaccineren. Het is een ongecontroleerd experiment."  Ik experimenteer liever niet met mijn gezondheid. Helemaal niet als het medicatie betreft. Zelfs wanneer de prik mij aangeboden wordt met een gratis vakantie, betaal ik liever zelf een vakantie. Men had beter een lijst met de ernstige bijverschijnselen als bijlage kunnen sturen. Maar ja, dan wil niemand nog zo'n prik.