donderdag 16 november 2023

Nog steeds in de ontkennende fase

Ons landje verkeert met nog een aantal andere, westerse landen in een ontkennende fase voor wat betreft de bijverschijnselen van de Covid-vaccins. Elders spreekt men openlijk over de hart- en vaatziektes die de vaccins veroorzaken. Het komt dan nogal naïef over om naar andere oorzaken op zoek te gaan.
Zo wordt het aantal slachtoffers onder jeugdigen toegeschreven een roken. Terwijl de jeugd steeds minder rookt. Bloedklontering en ontstekingen aan de hartspieren behoren tot de ernstige bijwerkingen. In veel gevallen met de dood als gevolg. Bas Dost is niet de enige sporter die pardoes neervalt. Veel jongeren lieten zich injecteren voor hun oma en/of opa. En anders om op vakantie of naar een feestje te kunnen gaan. Andy van der Meijden was zo oprecht om de vraag te stellen : "Ingeënt?" Bange ex-voetballers die zich niet openlijk durven uit te spreken, vragen zich af of de trainingen soms niet te zwaar zijn. 😂 
Ik houd het nog steeds op de waarschuwing van wijlen Luc Montagnier en de bevindingen van dr. John Campbell. Die officiële bevindingen wijzen naar de vaccins. Ze zijn ook de bron van de oversterfte. Dit is een berichtje van 2 jaar geleden :