maandag 27 november 2023

Gaza


De genocide jegens de Palestijnen eist ook Israëlische levens. Tijdens een transport van Israëlische militairen in zogenaamde Namer pantservoertuigen, zijn drie voertuigen aangevallen met antitankwapens en in  brand geschoten. Daarbij zijn 36 Israëlische militairen omgekomen. Dit soort nieuws valt in Israël onder staatsgeheim. De Zionazi's hebben o.a. daarom de jacht op journalisten geopend, veel zendmasten in Gaza onklaar gemaakt en satellietverbindingen verstoord.
Velen zijn van mening dat ons landje de laatste tijd door de maffia geregeerd wordt. Vanwege de vele gevallen van liegen, bedriegen en frauderen. In Israël is het nog veel erger. Gevluchte militairen en Joden vertellen daarover. Ik denk dat Israël met een zelfmoordactie begonnen is. Wereldwijd wordt geprotesteerd tegen de genocide, ook in landen die het moorddadige Israël steunen. Het westen noemde de werkwijze van China jegens Oeigoeren een genocide. Terwijl daar niet systematisch met duizenden tegelijk mensen omgebracht worden. Dat doet Israël dus wel, maar voor de hypocriete Amerikanen en zijn dito vriendjes is dat geen genocide.
Het Indonesisch ziekenhuis in Gaza ligt in puin. Artsen worden gedwongen met Israëlische militairen samen te werken. Ze mogen geen Palestijnen verzorgen. Worden de vrijgelaten journalisten alsnog door Israël gedood?
Ook op de West Bank worden Palestijnen door Israëlische settlers beroofd van hun eigendommen. Daaronder valt niet alleen compleet gemeubileerde huizen en sieraden, maar ook land en vee. In wezen bevestigen deze Joden het beeld, dat nazi's van hen schetsten in de jaren 30 en 40. Net als de Nazi's houden de Israëlische bezetters razzia's om Palestijnen op te pakken en gevangen te zetten. Zouden ze ook premies uitloven voor elk aangebrachte Palestijn? Er is voor dit Israël geen plek in de Arabische wereld. Er zijn ook nog mensen die in Israël wonen. Zij protesteren tegen het regime van Neonazi Netanyahu. Hopelijk worden zij niet opgepakt, gemarteld en opgesloten of gedood. "From the river to the sea, everybody should be free!" Behalve de Zionazi's. Of heb ik nu ook iets verkeerds gezegd?