zondag 19 november 2023

Genocide Gaza

Als ik de live beelden uit Gaza zie, moeten mensen die Israël steunen beesten zijn. Ergo, het kabinet Rutte bestaat uit onmensen. Men reageerde direct en verontwaardigd toen Poetin Oekraïense kinderen 'ontvoerde'. Hij werd vrij snel aangeklaagd. Veel kinderen zijn weer terug in Oekraïne.
Veel kinderen, waaronder baby's,  in Gaza zullen nooit terugkeren. Ze zijn dood. Het zijn er inmiddels 5.000, te wijten aan o.a. de steun van het kabinet van Mark Rutte. Ik begrijp dat zijn steun en de eigenhandige levering van o.a. F-16 alles te maken heeft met zijn ambitie om secretaris generaal te willen worden bij de NAVO. Mark Rutte moest bewijzen dat hij een echte killer is en dat heeft hij door de genocide te steunen en o.a. vrouwen en kinderen te laten ombrengen. De Toeslagenaffaire was slechts een oefeningetje voor hem. Ook Rutte zou voor het ICJ gedaagd moeten worden. Rutte is voor mij een aanhanger van een ordinaire  Zionazi massamoordenaar Netanyahu. Zelensky behoort trouwens ook tot dat soort. De neonazi's krijgen steeds meer aanhangers. Nooit gedacht of verwacht, dat een Nederlandse regering een genocide zou steunen.
Er gaan steeds meer westerse stemmen op als zou Israël zelf de 'Hamas aanval' geregisseerd hebben. Bedoeld om Gaza in handen te krijgen vanwege de olie- en gasvoorraden. Israël is erg afhankelijk van Arabische staten voor wat betreft de energie.