zondag 25 december 2022

Kerstboodschap

Wie goed oplet ziet dat in het nieuws constant met informatie gestuurd wordt. Of wel een bepaald beeld voorgeschoteld krijgt. Zoals een bericht dat zegt dat Russen een systeem gehackt hebben. Als sprake is van hackers uit andere landen dan die waar wij 'tegenstander' van zijn, meldt men steevast dat het 'hackers' of  'gehackt zijn' betreft. Let wel, het land dat ons het meest 'hackt' is trouwens Amerika.
Het is steenkoud in Amerika. Er zijn al doden gevallen. Helaas zullen de lage temperaturen alleen maar huishouden in de onderste lagen van de Amerikaanse bevolking. De armen en daklozen zijn de dupe. De rest zet de verwarming wat hoger of verkast tijdelijk naar warmere oorden in het zuiden. Er zou een koude golf moeten komen, die ook de bovenlaag dupeert. Maar dan hebben we het over geld, een financiële crisis.
Roemenië heeft kritiek geuit op de nieuwe wet van Oekraïne inzake nationale minderheden, omdat deze geen rekening houdt met de behoeften van de Roemeense gemeenschap in het land. Roemenië, een belangrijke bondgenoot van Kiev, noemde het standpunt van het land in deze zaak 'betreurenswaardig'. Volgens een rapport op RT was de betreffende wetgeving een van de belangrijkste voorwaarden van de EU voor de toetredingsonderhandelingen met Oekraïne. 
Zoals bekend bij de meeste Nederlanders die hun gezond verstand gebruiken, hebben we een corrupte regering. Of het nu over de aardbevingen, de toeslagen of het corona beleid gaat. De maffia regeert ons land :