zaterdag 17 december 2022

Kanker : Zo doen zij dat

 In EU land Roemenië doen ze het zo :

Oncologiepatiënten die voor behandeling naar Cluj-Napoca gaan, kunnen zich gratis en met een gezelschap inchecken in 13 huizen, met behulp van het Emauscentrum. Bij Casa Filip kunt u alleen inchecken bij mensen die vechten tegen kanker en behandeld worden in Cluj-Napoca, en bij zieken of ambulante behandeling.
Het Saint Ilie Guesthouse biedt gratis tijdelijk onderkomen van de metgezellen van chronisch zieken, tijdens de periode van ziekenhuisopname of hun behandelingen in de gemeente Cluj-Napoca.
Het gastenverblijf heeft een capaciteit van 10 zitplaatsen bevindt zich in het centrum van de stad, in een prettige omgeving op de parochiewerf en het omvat kamers met eigen badkamers die zorgen voor optimale omstandigheden gedurende de gehele duur van het verblijf.
Wie niet over de nodige financiële middelen beschikt, zal in de Sociale Kantine 'Sint Johannes de Barmhartige' binnen hetzelfde gebouw kunnen eten', zeggen de vertegenwoordigers van het Sint Elia Gasthuis. De Magic Association biedt gratis accommodatie aan kankerpatiënten volwassenen en kinderen!
Een nieuw "Magic Home" heeft haar poorten geopend voor degenen die naast het vechten tegen de ziekte van de kleintjes, in auto's of in de overvolle saloons van ziekenhuizen slapen.