zondag 28 februari 2021

Corona complot?

Nee, ik geloof niet dat zich achter de corona-heisa een complot bevindt, een vooropgezet plan. Wat ik wel vind, is dat overheden en bedrijven misbruik maken van de situatie en een chaotisch beleid voeren. Optreden als politieagentjes, baasje spelen en daarbij zelf de regels (wetten) overtreden. Men had het virus een medisch iets moeten laten en er geen politiek probleem van moeten maken. Politici weten niets van gezondheidszorg. Als ik de objectieve deskundigen (velen zijn afhankelijk van hun broodheer) mag geloven, dan zijn de vaccins tegen Corona experimenteel. Dat wil zeggen : ze zijn niet volledig getest, zoals gebruikelijk in gangbare situaties. Vandaar dat klachten over bijwerkingen gemeld moeten worden. Het overlijden na vaccinatie wordt steevast gedocumenteerd als zijnde een natuurlijke dood. Dit om te verbloemen dat de vaccins niet op ouderen getest zijn. Ik wil echter geen proefkonijn zijn. Aan de andere kant zijn/worden veel doden geteld als coronadoden, terwijl ze dat niet zijn. Waarom doet men dat? Om mensen bang te maken.  
Tja, en dan de politici. Als ik iets over autotechniek wil weten, ga ik niet naar een fietsenmaker of tandarts. Als ik de cv's vergelijk van de heren politici en een deskundige, dan vraag ik me af waarom ik de adviezen van de overheid zou moeten opvolgen. Met mijn opleiding en boerenverstand lukt het mij veel beter.
Laatst luisterde ik naar een professor dokter W.D. Ludwig, die grote vraagtekens zet achter de vaccins. Ik hecht meer waarde aan uitspraken van zo'n opgeleid iemand, dan aan iemand als Rutte en De Jonge met hun reguliere schoolopleidingen. Ik hoor liever politiek onafhankelijke deskundigen dan vertegenwoordigers van organisaties als RIVM, TNO enz. die uit dezelfde overheidsruif eten en van lager opgeleiden instructies krijgen. Die ambtenaren / deskundigen, waaronder Van Dissel etc., zijn geconditioneerd, zoals zoveel van hen. Zij werken te nauw samen met ondeskundige politici. Politicus kan je worden zonder enige vooropleiding. Je moet alleen sluw zijn en lekker kunnen lullen.