zondag 16 december 2018

Een zeer gezellige zaterdag

Oké, het was even flink aanpoten, maar het resultaat was er wel naar; het was een drukke, maar zeer gezellige zaterdag. Ik heb mijn verjaardag in de loods gevierd. De locatie bood ook de gelegenheid de gasten kennis te laten maken met de zaak van onze zoon en de plek waar ik menig uurtje doorbreng. De reacties waren lovend en vol bewondering. Helaas hadden 7 genodigden een eerdere afspraak en konden 2 wegens ziekte niet komen. Volgende keer misschien?
Ik mag ook wel zeggen dat ik zelf ook zeer tevreden ben met de catering. Keurig op tijd, conform afspraken en een zeer vriendelijke, klantgerichte service. De vrolijke medewerkster van het restaurant bleek onze zoon te kennen. "Hij doet ook het onderhoud van onze verwarmingsinstallatie", zei ze lachend. Ze waren zeer tevreden over zijn werk. Waarop ik ad rem reageerde met : "O, dus ik krijg nog korting?" Gelukkig begreep ze dat ik maar een grapje maakte. Ik had overigens niet verwacht, dat het eten zo lang zo goed op temperatuur zou blijven. We waren overigens ook blij dat alle gasten de trap op konden komen, zodat we de bovenruimte konden benutten. Er was achtergrondmuziek en ook een diashow van onze vakantie op Curaçao.
Bij deze bedank ik onze zoon voor het beschikbaar stellen van de locatie en Sonja voor de zeer goede voorbereidingen. En uiteraard iedereen die gekomen is. Op naar de 75!
Toen ik vanmorgen de gordijnen opentrok zag ik een witte wereld. De ochtend werd zodoende op een sfeervolle manier gestart. Voor Fenna is de sneeuw ook een waar feest. In het Dorpsbos ging ze helemaal uit haar bol. Vanmiddag gaan we naar een kerstmarkt. Ik hoop dat ik niet te vaak over mijn schouders moet kijken vanwege mogelijke terreuraanslagen. Het is allemaal anders dan voorheen.