zondag 29 oktober 2023

Zonder vent

Vaak moet ik wat lachen om de kortzichtige dames, die stellig beweren dat ze in een wereld zonder mannen beter af zijn. Ze hebben zelfs niet in de gaten, dat hun kinderwens (want die hebben ze dan wel) daarmee ook in rook opgaat. Trouwens de hele wereldbevolking zal uitsterven.
Alles waar men in deze wereld gebruik van maakt is in ruim  90% van de gevallen door mannen gemaakt. Maar er is nog een ander aspect : het verschil tussen een man en een vrouw.
Men zou die dames eens een paar afleveringen van de serie van Bear Grylls moeten laten volgen. En dan met name die, waarin twee groepen op een onbewoond eiland worden achtergelaten. Het zijn een groep mannen en een groep vrouwen. Elke groep apart moest zien te overleven gedurende een maand of zo. De stoere vrouwen beweerden vooraf in die wildernis best wel hun 'mannetje' te kunnen staan. Als ik me het nog goed herinner gingen de vrouwen al na twee dagen op zoek naar de mannen. "Want", aldus de vrouwen, "zonder mannen houden we dit geen dag meer vol." 😂
Tja, als ik dan zie hoe de dames die de wereld zonder mannen willen erbij lopen met hun make up, lange nagels, botox toet, dure kleding en sieraden dan weet ik genoeg. Mannen en vrouwen zijn nogal verschillend en we hebben elkaar als mens nodig.