dinsdag 31 oktober 2023

Afgedwaald

Veel mensen baseren hun voorkeur op Israël vanwege de Bijbel. Dat begrijp ik, zij het deels. De Bijbel is voornamelijk een stukje selectief bijeen gebrachte geschiedenis. Bedoeld om de mensheid, de gelovigen, onder controle te houden.  Volgens mij hanteert alleen Ethiopië het origineel.
De huidige volgers van Israël vergeten dat is het diverse keren voorgekomen, dat de 'Israëlieten' los van hun God waren geraakt. Ze werden daarvoor zwaar gestraft.
Op dit moment vind ik dat de 'Israëlieten' weer van hun God los zijn. Om die reden steun ik dat land niet. Ik ben fel tegen de Israëlische politiek, die weinig heeft met naastenliefde, vrede, respect voor anderen enz. Als ik de tien geboden naast de Israëlische politiek leg, dan kan ik niets afvinken. Men eert een afgod die Netanyahu heet. In naam van hun God begaat men wreedheden. Het nooit meer van hun (voor)ouders wordt genegeerd.  Aan Gij zult niet doden wordt ook geen gehoor gegeven, evenmin aan Gij zult niet stelen (land noch goed) en niet begeren wat van uw naasten is. En men vertelt onwaarheden. En tot slot heeft men de echt met hun God gebroken. Ergo, Israël is totaal van hun God losgeslagen. In plaats van kinderen tot Hem te laten komen, worden ze door Joden vermoord.
De inwoners zijn dermate geïndoctrineerd dat het land een apartheidsstaat geworden is met alle bijbehorende wreedheden. Die wrede staat wordt fanatiek gesteund door westerse landen. Met Amerika voorop, want daar bevinden zich de rijkste Zionisten. Om die reden zal Amerika Israël nooit bekritiseren. Zelfs als dat land Amerikanen doodt. Landen die fel tegen Rusland zijn, zijn nu voor Israël terwijl de wreedheden van Israël vele malen erger zijn.
Iemand vroeg zich af of de Zionisten soms de nazaten zijn van hen die de Holocaust overleefd hebben. Maar dat die overlevenden tijdens hun gevangenschap via experimenten van kampartsen geïnjecteerd zijn met nazibloed. Een gedachte vanwege de overeenkomsten tussen de wreedheden van de nazi's en de zionisten. Het zou zo maar kunnen.
Een aantal Arabische staten overweegt de landen die Israël steunen geen of minder olie en/of gas meer te zullen leveren.