maandag 30 oktober 2023

Volksverlakkerij

De Zionazi's van Israël hebben de Palestijnen in Gaza opgeroepen weg te gaan van oorlogsgebied. Door dit bericht willen de Zionazi's doen voorkomen alsof ze geen burgerslachtoffers willen maken. Helaas kunnen de Palestijnen geen kant op, want ze bevinden zich in een relatief kleine kooi, die Gaza heet. De strook is half zo groot als Zeeuws Vlaanderen. Er wonen zo'n 2 miljoen mensen. Je kunt je voorstellen, dat bij elke bom, raket, granaat er burgerslachtoffers zullen vallen. De Israëlisch willen hoe dan ook hun genocide voortzetten. De Westerse wereld gedraagt zich laf, beperkt zich tot geklaag en laat het verder begaan. Er zijn geen sancties en er wordt ook op geen enkel vlak een boycot uitgeroepen.
In 37 Amerikaanse staten is het verboden Israël te boycotten. Ook zij steunen de genocide. Op een speciale website verhalen Israëlische ex-militairen over hun ervaringen in de Gaza. Het gaat over de dagelijkse wreedheden.
De westerse politiek staat in z'n houding haaks op die ten opzichte van Rusland in relatie tot Oekraïne. In Oekraïne telt elk kind en elke volwassene als slachtoffer. In Gaza zijn het blijkbaar geen mensen, zoals de Zionazi's, en dus hun westerse volgelingen, stellig beweren.
Niet alleen nationaal wordt geen rekening gehouden met de aanwezigheid van (gevluchte) Palestijnen. Dat Rutten enkel de Israëlisch vlag hees gaf dat aan. De voorstanders van de immigratie en de 'culturele diversiteit' zijn plots enkel westers georiënteerd.  Het NAVO lid Turkije is daar op internationaal niveau een uitzondering op. Dat land neemt het wel op voor de Palestijnen, vanwege de menselijkheid. Gewoon zoals het volgens de diverse verklaringen omtrent menselijkheid en oorlogvoering vastgelegd is. Rutte en zijn vriendjes willen ook geen staakt het vuren. Is Nederland namens Rutte ook Zionazi geworden? Ja, want zowel de regeringspartijen als andere hebben tegen een staakt-het-vuren gestemd! Bah! Terwijl opiniepeilingen aangeven, dat ruim 75% (!) van de geïnterviewde burgers voor een staakt-het-vuren is en humanitaire hulp. Als een politicus met een paraplu geslagen wordt, zijn de huichelaars met Rutte tegen geweld. 😩 Van Nederland mag de genocide doorgaan. Ik ben blij dat Rutte niet mijn mp is. Ik ben voor de Palestijnse burgers.