zaterdag 14 oktober 2023

Wat nog wel kan

Ik mag er dan nog een beperking bij hebben gekregen in de vorm van een keelontsteking, maar er zijn genoeg dingen die nog wel kan doen. Zoals opruimen en de afwas. Ik heb wel een wat opgeblazen hoofd, maar dat zal mensen die mij kennen niet eens opvallen.😅
Maar goed, er zijn mensen die wat verkouden zijn en zich dan als doodziek gedragen. Ik ben ook nooit ziek thuis geweest, omdat mij een scheet dwarszat of zo. Ik richt me nu dus ook op wat ik nog wel kan. Daarbij let ik er wel op mijn gezondheidssituatie niet te verergeren en/of mijn herstel in de weg te staan.
Hangend op de bank keek ik vanmiddag naar vrouwenvoetbal. Het waren twee wedstrijden, een Duitse en een Nederlandse. Het kan vanwege mijn dikke kop zijn geweest, maar ik heb erg veel k*tballen gezien. Vooral bij de Nederlandse meiden.
Ik volgde ook een stukje van een datingprogramma, waarin mensen voor elkaar koken. Dit keer een meneer van midden 50, die nog nooit gedatet had. Hij kon ook niet koken. Een ui snijden was ook een brug te ver. Gelukkig deed zijn tafelgenote voor hoe hij de ui moest snijden. Meneer heeft altijd thuis gewoond en verzuimd wat van zijn moeder te leren / over te nemen. Op de vraag wat hij in een vrouw zocht, kwam meneer niet verder dan : "Dat weet ik niet." Toen aan het eind van de date hem gevraagd werd wat hij van de date vond, zei ie : "Dat weet ik niet. Ik heb nooit eerder gedatet." Lekker dan.