maandag 16 oktober 2023

Het gaat over politici

Al mag ik dan meestal namen van landen of organisaties noemen in mijn kritiek, het gaat voor mij telkens over de dames en heren politici. Niet over de inwoners in het algemeen, maar misschien over hen die op die politici gestemd hebben. Ik zeg misschien, want dat politiek volk gaat vaak z'n eigen weg en heeft schijt aan z'n kiezers.
Ik zeg dit even nadrukkelijk, omdat ik best wel te doen heb met de echte vluchtelingen uit die landen. Zij zijn stuk voor stuk het slachtoffer van politici. Ik ben mijn hele leven geen gewone mensen tegengekomen, die op oorlogspad zouden willen gaan. Dan doen alleen de machtswellustelingen die dat soort politiek bedrijven. Ik moet er trouwens niet aandenken, dat een kind van mij voor Mark Rutte gesneuveld is. Dat zou niet alleen erg, maar ook oliedom geweest zijn. Nederlandse militairen die in landen als Afghanistan, Irak, Libië enz. vechten, doen dat echt niet voor mij. Ik heb daar niets te zoeken. Trouwens, sinds al die invasies en oorlogshandelingen waarbij de NAVO betrokken is, heb ik weinig op met ons militair apparaat. De NAVO is een doodseskader, een moordmachine geworden van Amerika.
Gistermiddag zag ik een Friese docu over Oekraïense vluchtelingen. Ook zij zijn slachtoffers van politici. Ik vind het onbegrijpelijk dat Mark Rutte de vlag hijst voor Zionisten. Het is al heel wat, dat in Amsterdam voor de Palestijnen gedemonstreerd mocht worden Rutte had het liefst die demonstratie ook verboden, zoals in veel andere westerse landen.
Caroline van de BBB krijgt mijn stem niet. Zij bevindt zich nog in de ontkennende fase wat de immigranten / asielzoekers betreft.