woensdag 25 oktober 2023

Noord Korea

Ook rond Noord Korea is een sfeer geschapen van angst en agressie. Net zoals toen rond de Sovjet Unie en Noord Vietnam na de oorlog. Wij moesten van de politiek geloven, dat die landen de wereld aan hen zouden onderwerpen. Maar later leek dat de kwestie van de Waard die zijn gasten wantrouwt. Het is het tegenovergestelde : het Westen wil de wereld aan zich onderwerpen. Amerika met zijn oorlogsmachine NAVO geheten doet er van alles aan.
De Korea's en Vietnams waren / zijn lokale conflicten. Net zoals Oekraïne en Rusland op dit moment. Het heeft niets uit te staan met dreigingen op wereldniveau.
Hoeveel landen zijn Noord Koreaanse en/of (Noord) Vietnamese troepen binnengevallen? Geen. Noord Korea bewapent zich vanwege de constante Amerikaanse dreiging. Ik ben blij met het internet. Het heeft al heel veel politieke leugens onthuld.
Geleidelijk wordt de autonomie van de westerse landen overgedragen aan Amerika. Dat gebeurt via organisaties, die door dat land bestuurd worden. Zoals de EU, NAVO, WHO, de VN, het WEF enz. Onderschat daarin niet de rol van de rijken. Onder hen bevinden zich relatief veel Zionisten. De haat jegens Joden is niet zomaar ontstaan. Niet alleen het geld dat de wereld bestuurt, de genocide in Gaza is er ook een voorbeeld van. Veel Joodse illegalen (settlers) maken van de gelegenheid gebruik om hun Palestijnse medebewoners te liquideren. Israël maakt zich ook nog steeds schuldig aan landje pik via moorden. Maar het westen zwijgt.
Gelukkig begint men ook vanuit de VN stelling te nemen tegen de Israëlische politiek jegens de Palestijnen. Wie de situatie ook historisch gezien beoordeeld, zal kunnen zeggen dat Hamas een verzetsbeweging is en Israël de bezetter. Laten we wel zijn, de Nazi's beschouwden onze verzetsbeweging ook als terroristen en executeerden als straf ook burgers. Iets wat Israël dus ook doet. Er zijn veel meer parallellen te ontdekken tussen Nazi's en Zionisten. Tenminste, voor wie niet emotioneel, maar echt objectief durft te zijn en beseft wat Israël de afgelopen 56 jaar geflikt heeft aan wreedheden.