dinsdag 17 oktober 2023

Naar buiten

voor
Het duurde mij wat te lang. Huisarrest vanwege mijn gezondheid tot daaraan toe. Maar zodra ik onrustig word, moet er iets gedaan worden. Vanwege de weerberichten en het advies van mijn lief, heb ik voor het eerst mijn winterjack aangetrokken en zowaar een muts op mijn kalende knar gezet. Ik bedoel, ik ga niet onnodige risico's nemen gedurende de periode van mijn herstel.
Onderweg merkte ik, dat er nog meer mutsen zich in het verkeer bevonden.😲 Ik was dus niet de enige. Om de rit een zinvol doel te geven, deed ik eerst wat inkopen tegen verkoudheid, keelontsteking enz. Allemaal paardenmiddeltjes, want als je er niet in geloofd helpen ze ook niet. Daarna ben ik richting de loods gekoerst. Daar zijn we al een aantal dagen niet geweest. Dat was na aankomst ook te merken. Er lagen veel lege dozen en ander afval. Hoewel ik me had voorgenomen alleen even een kijkje te gaan nemen, ben ik toch maar aan de slag gegaan. Er stonden namelijk 2 kliko's buiten, waarvan er 1 met restafval nog geleegd moest
en na
worden. Die kliko heb ik wat bijgevuld met restafval uit de diverse dozen. Je moet dan denken aan klein hard plastic, oude slangetjes enz. Er ligt ook metaal in, zoals schroeven, bouten, moeren, stukken koperleiding, beugels enz. Maar dat spul gaat in een aparte oud ijzer bak.
Er lag een groot stuk karton van een doos. Ik heb daar weer een doos van gemaakt. Het overige karton heb ik met een stanleymes klein gesneden en/of gevouwen en in de grote doos verpakt. Gesneden en gevouwen gaat er erg veel in zo'n enorme doos. Tussendoor heb ik het overige metaal in een bak gegooid. Dat ga ik later nog uitzoeken en splitsen.
Na dat klusje heb ik de boel wat aangeveegd. Het was inmiddels een uur later, toen ik met een tevreden gevoel weer naar huis peddelde.