dinsdag 17 oktober 2023

Vastgeroest

Naar mijn bescheiden mening ben ik niet vastgeroest in kolonialisme, imperialisme, racisme, blanke suprematie, barbarisme, satanisch handelen, gebrek aan objectiviteit, geloofsgekte en niet vol van wraakzucht. Dus ben ik om al die redenen niet voor Israël en ook niet voor elke vorm van geweld zoals dat van Hamas.
Elke regering die de Israëlische vlag hijst en Israël steunt, is net als Israël schuldig aan genocide op de Palestijnen.
Israël is nu bezig om de grens tussen Egypte en Gaza te bombarderen. Daar bevinden zich duizenden vluchtelingen. Er is duidelijk sprake van het uitroeien van het Palestijns volk om zodoende meer grondgebied van hen te stelen en te bezetten. Berichten die doorsijpelen vanuit Gaza worden geweerd op de bekende sociale media. Gelukkig zijn er ook nog ander media, die zich wel onafhankelijk opstellen.
Er zijn inmiddels bijna 900 kinderen omgekomen en meer dan 1.000 vrouwen / moeders. Dankzij de Israëlische precisiebommen, die meneer Cobelens zo prijst. Is men geschokt? Is men boos? Nee, want twee gedode Zweden in Brussel is veel erger. 
Natuurlijk steunen Amerika en zijn vriendjes, waaronder Nederland, Israël. "Tegen Hamas", zeggen zij. Maar in werkelijkheid is het een genocide, compleet met afsluiting van water, elektriciteit, medische en voedselhulp. Ik blijf hopen dat Israël dit keer wel officieel aangeklaagd wordt bij het ICJ. In eerdere situaties van ongekende wreedheden, liet het ICJ het afweten.