dinsdag 24 oktober 2023

Ayez pitié de moi

Achter de keuzes van de Nederlandse politiek kan ik niet staan. Ze staan vaak los van de democratie, de vrede, de vrijheid, het welzijn van mensen enz. en er is geregeld sprake van liegen en bedriegen. Allemaal zaken die lijnrecht staan tegenover wat men zo graag beschaafd en christelijk noemt.
Te vuur en te zwaard wordt zogenaamd de democratie verspreid. Een mom om aan rijkdommen te komen. Dat zijn nog de Middeleeuwse methodes, in een modern jasje gestoken.
Op dit moment zijn politici, militaire commentatoren en presentatoren erg begaan met Israël. Vertegenwoordigers van de Palestijnen en/of Human Right Watch of Amnesty worden niet uitgenodigd, omdat sprake is van een genocide, waarbij ook vluchtelingen gebombardeerd worden. Men spreekt enkel over Hamas, want Palestijnen bestaan voor hen niet. Men verstrekt hulp aan de Joodse moordenaars en aanzijn slachtoffers. Wat een huichelaars!
Als ik de reacties vergelijk met die op de oorlog in Oekraïne, zie ik hoe erg het geteld is met de huichelaars. Elke Oekraïense burgerslachtoffer wordt breeduit in het nieuws gebracht. Vooral als het om kinderen gaat. Joodse kinderen en vrouwen zijn ook in het nieuws als onschuldige slachtoffers. Maar de Palestijnen kennen geen onschuldige burgers, geen onschuldige vrouwen en/of kinderen. Het zijn er inmiddels meer dan 2.000 die omgebracht zijn door de Joden. Maar ach, dat zijn volgens de Joden en hun huichelende vriendjes allemaal gewapende Hamas leden.
Telkens weer verzucht deze Willem : Mon Dieu, ayez pitié de moi et de ton pauvre peuple.