Vandaag heb ik voor nog geen €10 voor twee personen twee dagen warm eten gezorgd. Het is spaghetti met een ietwat aangepaste saus. Wat ik het leukste van koken vind, is wanneer ik moet proeven. Dan blijf ik proeven, totdat het na wat strooien met kruiden goed smaakt. En dan blijf ik nog meer proeven.😋 Wat ik ook soms(!) doe is het volgende. Als er lekker vlees gebraden wordt in speciaal braadvet, dan doop ik een stukje brood in het vet en smul er dan van. Vaak veeg ik langs de rand van de koekenpan die bruine rand ermee weg. Mmmm! Maar o zo slecht, want het is vaak nogal zout en vet. Vandaar dat ik het niet meer zo vaak doe als toen ik stukken jonger was.
Van gisteren staat nog een restje stamppot bietjes. Dat komt morgen aan de beurt. Donderdag komt de spaghettisaus van vandaag weer op tafel. Het kan zijn dat de spaghetti dan door de saus gemengd is en zo opgediend wordt. Zo doen we dat met z'n tweetjes. Er zijn immers nog leukere dingen te doen dan koken.