donderdag 2 februari 2023

Excuses

Nu alsnog bekend geworden is, dat niet alleen niet-gevaccineerden maar ook gevaccineerden andereen kunnen besmetten, is het wachten op excuses van hen die de niet-gevaccineerden gediscrimineerd en de gevaccineerden tegen hen opgezet hebben. Er zijn erbij, die zelfs hun eigen niet-gevaccineerde familieleden dood wensten! Een kaartje sturen of een email met oprechte excuses lijkt mij voldoende.
Schoorvoetend heeft Mark Rutte de Tweede Kamer al excuses gemaakt vanwege het passeren en/of laat informeren omtrent het coronabeleid. Nu nog zijn excuses voor de vele onnodige slachtoffers wegens talmend gedrag bij aanvang van de epidemie. En dan zijn er nog de niet-gevaccineerden, die door de regering gediscrimineerd zijn.
Als men nu ook de oversterfte gaat uitzoeken en de bevindingen zonder manipulaties openbaar maakt, zijn we er wat de excuses betreft. En dan maar hopen, dat de bevindingen niet weer tot excuses en claims gaan leiden. Dat zou helemaal triest zijn. Of blijven wij, kritische vragenstellers / wappies, nog steeds afhankelijk van de onderzoeken van onafhankelijke en oprechte deskundigen in het buitenland?