zondag 12 februari 2023

Inclusief partner en kinderen

Natuurlijk hebben ook wij weleens mot met andere volwassenen, zoals buurtbewoners. Maar wij hebben daarin nooit onze en/of hun kinderen bij betrokken. Helaas waren er die dat wel deden. Dan hadden hun kinderen dus ook mot met die van ons.
Tegenwoordig is het heel gewoon aan het worden om bij een ruzie een heel gezin te betrekken of als doelwit te nemen. Criminelen vallen bewust ook gezinnen (vrouw en kinderen) van hun rivalen aan. Je zou kunnen denken dat deze werkwijze niet alleen meer door criminelen opgepakt is. Ook 'gewone' mensen doen dat vaker tegen elkaar wanneer ze boos zijn.  
Er zijn mensen die per se een crimineel als partner willen. Ik denk dan gewoon : soort zoekt soort. Zouden partners van criminelen nooit gedacht hebben : ik steun een roofdier dat deze maatschappij als prooi heeft? Wat dat betreft zijn criminelen en hun partners voor mij één pot nat. Een goed ouder zijn ze ook niet, omdat ze hun kinderen het verkeerde voorbeeld geven. Van dichtbij hebben wij meegemaakt hoe criminele ouders hun kinderen aanzetten tot o.a winkeldiefstal.