maandag 7 februari 2022

Amerika uit Europa

Als het Macron lukt om een oorlog te voorkomen, dan zal ik daar zeker respect voor hebben. Ik vind het al zeer positief, dat Macron bereid is om met Poetin te gaan praten. De Amerikanen willen heel graag weer een oorlog, gezien de agressieve, ophitsende en leugenachtige taal die met name via de NATO en Biden uitgekraamd wordt. Het wordt echt tijd om de Yankees uit Europa te schoppen. Daarna kan er nog veel meer opgeruimd worden.
De Duitsers zien na zo'n 80 jaar weer een mogelijkheid om een legertje naar het oostfront te sturen.
In Peking klagen Olympische sporters over van alles en nog wat. Van de zeer lage temperatuur tot koud eten. Zelfs over de mensenrechten, die door China ten opzichte van de sportlui met voeten getreden wordt. Meer dan 350 sporters zijn inmiddels positief getest.
Maar ja, dat moet je er voor over hebben als je in dat land zo graag wilt sporten. Nee, dan maar Qatar. Lekker warm en al die doden hoor je niet.
Alec Baldwin was weer even op Instagram. Hij jammerde over hoe zielig hij is en wat het gebeuren allemaal met hem doet. Baldwin verontschuldigd zich zelfs over de wallen onder zijn ogen. Over de slachtoffers zegt hij nagenoeg niets. Het is een waterval van zelfmedelijden. Maar toegeven dat hij verantwoordelijk is voor de dood van iemand, dat krijgt de egoïstische Baldwin niet over zijn lippen. Erger, Baldwin ontkent schuldig te zijn.